Ik maak sieraden en voorwerpen/objecten, op de grens van beeldende kunst en ruimtelijke vormgeving. Je kunt het tonen door te dragen, je kunt er op klimmen, er doorheen kijken. Het gebruik kan hierbij van ondergeschikt belang zijn, maar geeft er wel degelijk een meerwaarde aan. Ik stel mezelf onderzoeksvragen zoals: Wat kun je tonen om het bijzondere te laten ervaren van alledaagse zaken? Hoe kun je iemand iets waardevols meegeven? Op deze vragen zoek ik in mijn werk een antwoord. De collectieve herinneringen die we hebben en het zoeken naar schoonheid fascineren mij. Wat raakt mensen en wat niet en waarom? Waarom vinden we iets gewoon en wanneer is het bijzonder?
Mijn werk probeer ik in een reflectieve sfeer te brengen waardoor bij de kijker herinneringen en associaties worden opgeroepen.

Sieraden en siervoorwerpen

Hebzucht; gouden ringen met papiergeldScharnierringen; goud en zilverdraadscharnierringenRingen voor om de vinger; goud, zilver, porselein, verguld messing en kunststoffenRingen voor om de vinger in doosjes van beukenhout en vilt 64 puzzelstukken; beukenhout, foto, zilverringen en glazen dekselHalszaak; r.v.s.Halszaak in berkenmultiplex dozenEen edel verhaal; goud, zilver en staaldraadEen edel verhaal in beukenhouten doos met glasPlakbandringen, plakband en zilverPlakbandringen in beukenhouten doosjes met vilt, foto en glazen schuifdekselSchroefdraadringen; gekleurd titaniumSchroefdraadringen, beukenhouten doosjes met vilt, foto en glazen schuifdekselBinaire code; gouden armbanden, beukenhouten doosjesSmiley's; zilveren armbanden, beukenhouten doosjesConfrontaties; ebbenhout, mensenhaar, goud, zijde

 

Projecten

 

In opdracht