Inschrijving
Inschrijving voor workshops en cursussen vindt plaats via de website www.annemariekenooij.nl, met een inschrijfformulier of bij de voorinschrijving.
Contact
Vragen over de cursus of workshop kun je mondeling of per e-mail stellen. Ik streef er naar binnen een aantal dagen je mail te beantwoorden.
tel. nr. 0649860087
e mail: atelier@annemariekenooij.nl
Plaatsing en aantal deelnemers van cursus of workshop
Plaatsing van deelname bij een cursus of workshop is op volgorde van binnenkomst. Het maximale aantal deelnemers voor de cursussen is 11 personen. Voor de korte cursussen 8 personen en bij de workshops is het afhankelijk van de ruimte waar het plaats kan vinden en afhankelijk van de nodige begeleiding bij de workshop.
Betaling
Betaling van les- en cursusgeld voldoe je na ontvangst van de factuur. In één keer of in meerdere keren.
Extra kosten cursussen/workshop

Materiaalkosten zijn niet inbegrepen. De prijs hiervan kan namelijk per persoon sterk verschillen. Ik verstrek wel enige materialen bij de kennismakingscursus en workshops.

Privacyverklaring
Anne-Marieke Nooij is verantwoordelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens. De gegevens worden gebruikt om te weten wie er zich inschrijven voor de cursus of workshop of wie gebruik wilt maken van mijn diensten.
Ze worden ook gebruikt om een factuur te kunnen sturen en te controleren of gebruik kan worden gemaakt van de korting via Gelrepas of btw vrijstelling. Mijn website is beveiligd voor het plaatsen van de contactgegevens hiervoor. De website gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken. Naam en adresgegevens bewaar ik 7 jaar in verband met de wettelijke bewaartermijn van de Belastingdienst.
Ik verstrek geen persoonlijke gegevens aan derden of dit moet goedgekeurd zijn.
Foto’s van werk of personen worden gebruikt voor bekendmaking van het werk of de cursus. Je kunt aangeven als je dit niet wilt, de foto wordt dan niet geplaatst of verwijderd.
Wijziging persoonlijke gegevens
Veranderingen in je persoonlijke gegevens graag per mail doorgeven: atelier@annemariekenooij.nl
Vakanties
De schoolvakanties worden gevolgd van regio zuid.
Lesuitval
Bij lesuitval door ziekte of afwezigheid van mij wordt geprobeerd de les in te halen op een ander moment.
Aansprakelijkheid
Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemers in of nabij de leslocaties.
Klachten
Wanneer je niet tevreden bent over de lessen of wanneer organisatorische zaken niet voldoen aan je verwachtingen kun je dit met me bespreken. We kijken dan samen naar een oplossing hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Anne-Marieke Nooij